Jeg har alltid vært hestegal, og vokste opp med to fjordinger på nabogården. Da jeg begynte å ri var det på en stall med bare fjordinger, og interessen for rasen har ikke avtatt. Etter mange år med stell, ridning og kjøring av andres hester fikk jeg endelig min egen i en alder av 15 år, og siden har det blitt flere. Har vært innom andre raser, men kommer stadig tilbake til fjordhesten.

I 2003 ble det første føllet født i mitt oppdrett. I tillegg til å avle sunne, friske og rasetypiske hester med godt preg, ønsker jeg også å få frem flest mulig av de forskjellige fargene. Jeg legger også vekt på allsidighet og godt gemytt, slik at hesten kan brukes til alt man måtte ønske. Disse kvalitetene står sterkt hos fjordhesten.

Hestene mine vokser opp og lever i flokk med utegang døgnet rundt. De er barfot, og vi ønsker å holde oss til et mest mulig naurlig hestehold. De trenes i flere forskjellige disipliner så som dressur, sprang, kjøring, terrengritt osv. I tillegg trenes og oppdras de etter Parelli natural horsemanship prinsipper som gir gode forutsetninger for å få trygge og arbeidsvillige hester. Fra tid til annen blir det født føll her, og noen av disse vil muligens bli for salg, til rett hjem og eier. Kontakt meg gjerne om det er noe du lurer på.