Så lenge jeg har levd har jeg hatt en brennende interesse for dyr, og spesielt hund ligger nærme hjertet. Store deler av barndommen tilbrakte jeg med familiens silky terrier, først da jeg var 15 år fikk jeg min helt egen hund. Og siden har det blitt flere. Jeg måtte prøve ut et par raser før jeg fant den som var perfekt for meg. Mer allsidig hund enn puddel skal man lete lenge etter. Man kan velge mellom en rekke farger og størrelser, og de kan brukes til så og si alt! Tur og kos, utstilling, agility, lydighet/rallylydighet, spor, jakt osv.

I 2005 ble det første kullet her født, og fire små tibetanske spanieler kom til verden. Jeg legger vekt på å avle sunne, friske og rasetypiske hunder med godt temperament. I følge standarden skal puddel være ensfarget. Jeg har også flerfarget puddel, så det blir kanskje feil å kalle disse rasetypiske, men opprinnelig fantes puddelen i mange flere farger enn de som er godkjent i dag.

Jeg trener kun positivt, og bruker hundene mine til litt utstilling, agility og lydighet, og håper med tiden å få prøvd oss på spor og freestyle eller heelwork to music. I første omgang er de mine følgesvenner i hverdagen, som elsker en tur i skog og mark, eller å ligge å dra seg på sofaen. Kennelnavnet Fantasires ble godkjent av FCI i 2013. Fra tid til annen vil det bli født valper her, med alle forutsetninger for å bli kjekke bruks- og sofahunder. Kontakt meg gjerne om du kunne tenke deg å eie en slik :)